0
Ostali sportovi

Kolašinac držao „Olimpijski čas“

Objavljeno: 21.05.13 u 11:49

kolasinac-olimpijski-cas

Na platou ispred Doma sindikata u Kruševcu u ponedeljak 20. maja, održan je „Olimpijski čas“. Tom prilikom deca iz osnovnih škola imali su priliku da se upoznaju i druže sa aktuelnim Evropskim šampionom u bacanju kugle, finalistom Olimpijskih igara u Londonu, Asmirom Kolašincem.

Učesnici “Olimpijskog časa” imali su priliku da prođu kroz pet olimpijskih vrednosti: radost igre, fer plej, poštovanje, izuzetnost i jedinstvo duha. Na svakoj od ovih pet stranica, naučili su nešto o istoriji Olimpijskih igara i o sportovima.

Asmir Kolašinac zahvalio se gradonačelniku Kragujevca , gospodinu Gašiću , njegovim saradnicima, Olimpijskom komitetu i Fondu sporta, što su omogućili ovo druženje i zajedničko učenje o Olimpijskim vrednostima. “Da bi bili uspešni u sportu, morate uložiti mnogo truda, ali sport vam uvek duplo vrati, i nadam se da će baš neko od vas biti predvodnik nove generacije uspešnih atletičara”, rekao je Asmir Kolašinac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter