0
Domaći fudbal

Foto: starsport

Čović: Nismo razgovarali o smeni Stojadinovića

Objavljeno: 21.05.13 u 21:08
Foto: starsport
Foto: starsport

Formiranje sportske komisije od strane Upravnog odbora FK Crvena zvezda doveo je javnost do zaključka da se sprema smena sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Potpredsednik kluba iz Ljutice Bogdana Nebojša Čović kategorički je odbacio te glasine.

„Ne znam zašto se formiranje sportske komisije tumači na takav način, kada pojava takvih tela nije nešto neuobičajeno, pogotovo kada je klub u specifičnoj situacija kao što je Zvezda. Nema mistifikacije po pitanju bilo kog personalnog rešenja, pa ni sportskog direktora. Niko nije razgovarao o nepoverenju ili smeni Stojadinovića, bar da ja to znam. Kad se završi sezona biće mnogo vremena da se sve mirno i pažljivo analizira“, rekao je Čović za „Novosti“.

Potpredsednik crveno-belih je potom rekao da trener Sa Pinto ima potpunu podršku uprave kluba.

„Pa nismo ga doveli da bi bio tu tri meseca i otišao“, konstatovao je Čović.

Crvena zvezda se nalazi u teškoj situaciji pošto ima vremena do ponedeljka da reši problem dugovanja kako bi stigla do UEFA licence koja bi joj omogućila takmičenje u evrokupovima naredne sezone.

„Situacija je veoma teška. Sa 6,5 miliona evra došli smo na dva miliona duga i intenzivno radimo na tome da problem rešimo. Ne bih da prognoziram i da žurim s procenama, znamo rok i videćemo do kraja nedelje. Trudimo se da sve uradimo kako treba“, izjavio je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter