FOTO:STARSPORT

FOTO:STARSPORT

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić rekao je da našem timu neće biti nimalo lako da ponovi upeh od pre dve godine i postane prvak Evrope.

“Pošto smo aktuelni šampioni Evrope, naša i očekivanja drugih su još i veća. Neće biti nimalo lako ponoviti taj uspeh, ali daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja, a to će pre svega zavisiti od zdravstvenog stanja igračica. Imamo dovoljno dug period da ekipu pripremimo na pravi način”, rekao je Terzić u beogradskom hotelu M.

Pre toga, najbolje srpske odbojkašice očekuju obaveze u Evropskoj ligi i Gran priju. Devojke koje se spremaju za Evropsku ligu u ponedeljak su otputovale u Rumu, gde će trenirati do pocetka takmicenja (14. juna), dok će tim koji će po treći put igrati u Gran Priju, pripreme početi 12. juna.


“Devojke su uglavnom imale teške sezone i zato postoji potreba da ih testiramo i vidimo u kakvom su stanju. U zavisnosti od tih rezultata, neke od njih će doći na početak priprema, a neke će do 12. juna nastaviti sa radom i neće imati pauzu”, rekao je Terzić.