0
Ostali sportovi

Sigurni Bruinsi, Otava jedva

Objavljeno: 20.05.13 u 11:54

lucic

Boston Bruinsi poveli su 2-0 u polufinalnoj seriji istočne konferencije pošto su u drugom meču na svom ledu relativno lako pobedili Njujork Rendžerse sa 5:2.

Na ovom meču u poptunosti je preovladala timska igra Bruinsa,  pošto Rednžersi nisu nikako mogli da shvate sa koje strane im preti veća opasnost.

Ipaak treba priznati da je i pored dobre igre Bostona, Njujork bio u igri praktično sve do poslednjeg perioda utakmice. Golove za Bruinse postigli su Krag, Kembel, Bojčak, Maršand i Lučić, dok su strelci za Rendžerse bili Kalahen i Neš.

 



Otava Senatorsi, smanjili su na 2-1 prednost Pingvinsa u drugom plufinalu Istoka pošto su u trećem meču na svom ledu jedva i posle dva produžetka slavili rezultatom 2:1.

Pingvinsi su golom Kenedija imali minimalnu prednost sve do tridesetak sekundi pre kraja utakmice, kada su Senatrosi preko Alfredsona izborili produžetke, da bi tek u drugom stigli do potpunog trijumfa, a strelac za domaće bio je Grining.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter