in

Lazevski za Hotsport.rs: Ponosan sam

Aleksandar Lazevski

Sada već davne 2008. godine Partizan je počeo svoju sjajnu seriju od šest uzastopnih titula, a za to vreme kroz klub je prodefilovalo „milion“ igrača. Stevan Jovetić, Stefan Savić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Lamine Dijara, Kleo…

Kada bi se svi oni našli u jednom titu, crno-beli bi sigurno mogli da odigraju zapaženu ulogu u Evropi. Naravno, ne da osvoje Ligu šampiona, ali sigurno se ne bi ni obrukali. Međutim, u celoj toj priči ima jedna zanimljivost. Kao što rekosmo, igrači su dolazili i prolazili, a samo je Aleksandar Lazevski sve vreme uz ekipu i jedini u ovoj generaciji ima svih šest titula u nizu.

„Osećaj je fenomenalan. Ko je mogao da pretpostavi, te 2008. godine, da ćemo osvojiti šest titula u nizu i izjednačiti se s Crvenom zvezdom po broju tofeja. Naravno, svi smo se nadali da će se to dogoditi, jer fudbal se i igra zbog trofeja, ali niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da će doći do ovakvog scenarija.

Za ovih šest godina prošao sam mnogo toga, uglavnom su se dešavale dobre stvari, mada je bilo i povreda. Ipak, kao što rekoh, osećaj je fantastičan, ttim pre što smo ovu šestu titulu osvojili u večitom derbiju i to golom u 90. minutu.

Meni je drago što sam sve ove godine deo ekipe i ponosan sam zbog velikog uspeha koji smo ostvraili – kaže u razgovoru za Hortsport.rs Aleksandar Lazevski. Makedonski reprezentativac ovog juna napušta Humsku, ali o tome još ne želi da priča.

Imamo još dva kola do kraja, matematički nam nedostaje još jedan bod da overimo titulu, mada se mi već osećamao da kao šampioni. Ove godine bi trebalo da idem iz Humske, ali ne želim sada da pričam o tome. Ima vremena. Sad želim samo da uživam“, kaže Lazevski.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Jokan se podsmeva Ružiću i Kokezi

Markez iznenađen podijumom