2
Domaći fudbal

Pazar istupa iz Superlige

Objavljeno: 19.05.13 u 13:17

novi pazar

Novi Pazar istupa iz Jelen Superlige. Istina, to je samo predlog Sekretarijata, koji je upućen Upravnom odboru, a konačna odluka biće doneta sutra.

„Ostvarile su se sumnje mnogih fudbalskih skeptika da će kraj prvenstva doneti ‘’neočekivane’’ rezultate i da će proraditi fudbalsko vrzino kolo. Odjednom klubovi koji nisu mogli da garantuju da na svom terenu neće primiti manje od tri gola (primer ekipe BSK koja je na poslednja dva meča na svom terenu izgubila sa po 3:0 od Spartaka i Hajduka) postaju preko noći ‘’jaki’’ i kao gosti ostvuruju neverovatne pobede.

Običan navijač zna da su te utakmice nameštene. Ostavka trenera Bogićevića i izjava Bekvalca,nakon meča sa Partizanom: ‘’Sigurno ostajemo’’ , kao i snimci i izveštaji sa utakmica takođe dokazuju ove naše tvrdenje. Javna je tajna da je Vojvodina svim snagama igrala protiv Novog Pazara u korist Radničkog i da već sada sa sigurnošću možemo pogoditi ishod meča 29. kola u Kragujevcu“, kaže za Hotsport.rs portprol Novog Pazara Redžep Korać i dodaje:

„Nas nema ko da zaštiti, ne samo da nam ne pomažu, već se utrkuju da nam odmognu. Zbog toga stalno postavljamo sebi pitanje svrhe takmičenja. Konstano tokom celog prvenstva bili smo pod lupom Disciplinske komisije i žrtve selektivnog odnosa FSS. Nas su kažnjavali za tuču navijača 500m od stadiona sa dve utakmice bez publike, dok su upadi na teren i tuče navijača na drugim stadionima kažnjavani simboličnim novčanim kaznama.

Želimo da sačuvamo naše prave navijače i naš grad na taj način što ćemo odustati od učestvovanja u cirkusu u kojem se znaju uloge i u kojem je Novom Pazara pripala uloga žrtvenog jagnjeta.

Zbog toga je Sekretarijat dao predlog Upravnom odboru o istupanju kako bi smo aktere afere nameštanja rezultata poštedeli dalje blamaže pred fudbalskom javnošću“ – zaključio je portparol Novog Pazara Redžep Korać.

0
0

2 Komentara

  1. Neka vam je sretan put, niste trebali tu ni da budete. A zamislite da se ja sa dvoje dece iz Novog Sada uputim u Pazar da bodrim svoj klub, hocete li mi VI gospodine garantovati da cu se bezbedno i kuci vratiti. A sto se namestanja tice, slazem se da je to bruka, u moje vreme, tacnije 80tih, ko je pomislio da namesti rezultat bio je IZOPSTEN! Inace sam SREMAC i navijac DONJEG SREMA! Dodjite VI da navijate za svoj klub, ni dlaka vam nece faliti! Drugarski pozdrav fudbalskom Pazaru!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. prava odluka,kako ste muckom usli u supr ligu tako ce te i ispasti…..sve se vraca…..zasto i da se takmicite kad na svakoj utakmici mora da ima puk zandarmerije,zbog bezbednosti navijaca…..
    niko smirom ne moze da dodje u n.pazar da gleda svoje simpatizere….vasim ponasanjem i ponasanjem navijaca ne zasluzujete u opste ni da se takmicite…baklje sa ekserima govori sve,govor mrznje..pozdrav u nadi da ce te uraditi pravu stvar….a vasom pretnjom za istupanje mislim da nikog nece pogoditi osim samih vas!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter