0
Fudbal

Felaini želi za Mojesom

Objavljeno: 19.05.13 u 11:40

Fellaini

Belgijski internacionalac u redovima Evertona, Maruan Felaini nagovestio je da bi ovog leta mogao da napusti Gudison park. Sudeći prema njegovim rečima sledeće odredište trebalo bi da bude Old Traford.

„Ako odem iz Evertona, i naglašavam „ako“, na to će uticati nekoliko faktora. Želim da idem tamo gde me menadžer zaista želi. Everton, odnosno Dejvid Mojes je uradio sve da me ubedi da se uputim na Gudison park. On je zaslužan što sam izrastao u igrača kakav sam danas.“ rekao je 25-godišnji Felaini.

Što se tiče njegove pozicije u timu Felaini smatra da u sezoni na izmaku sticajem okolnosti nije igrao na idelnom mestu.

„Mojes želi u budućnosti da me vidi kao defanzivnog veznog, ali zbog nedostatka kvaliteta u napadu igrao sam ofanzivnije. U budućnosti želim da igram kao čestica ili osmica. Sa tih pozicija mislim da zaista mogu da budem opasan i postižem golove“.

Nezvanične informacije govore da je Everton odredio obeštećenje za Felainija u iznosu od 23 miliona funti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter