0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Metalac ima iskusan tim

Objavljeno: 18.05.13 u 17:30
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tim Partizana mt:s u nedelju 19. maja putuje u Valjevo gde ih očekuje nastavak Agroživ Superlige Srbije. U 12. kolu izabranici trenera Vujoševića igraju sa ekipom Metalca, a susret je zakazan za 18 časova.

Klub iz Humske je lider na tabeli domaćeg prvenstva, sa skorom od devet pobeda i dve izgubljene utakmice, a valjevski tim zauzima pretposlednju poziciju sa učinkom od tri pobede i osam poraza.

U prethodnom kolu crno-beli su ubedljivo savladali Slobodu rezultatom 102:54, a Metalac je ubedljivo izgubio od drugoplasirane Mega Vizure 90:68.

„Košarkaško Valjevo je i ove godine imalo priliku da prati utakmice Superlige sa najkvalitetnijim ekipama u Srbiji, s obzirom da su formirali jedan veoma dobar, kvalitetan tim. Međutim, očekivanja javnosti i ljudi koji vode Metalac su bila kudikamo veća. Njihova ideja i želja je bila da Metalac ove godine, s obzirom na kvalitet ekipe koja je formirana i na ulaganja, izbori učešće u ABA ligi.

Odigrali su nekoliko veoma kvalitetnih utakmica sa početka Superlige, međutim kako je samo takmičenje odmicalo, ispali su iz kruga ekipa koje bi eventualno mogle da se uključe u borbu za četvrto mesto, a samim tim i da budu akteri sledeće sezone u regionalnoj ligi. Veoma iskusan, kvalitetan tim sa igračima koji imaju i veliko međunarodno iskustvo, sa nekoliko mlađih igrača oni su zaista formirali ekipu koja zaslužuje pažnju.

U Valjevu očekujemo jednu fantastičnu atmosferu s obzirom da Partizan uvek kada gostuje u tom gradu ispraćen je na pravi način. Uvek ima dosta svojih navijača i nastojaćemo da se jednom kvalitetnom partijom i novom pobedom odužimo ljubiteljima košarke u Valjevu“ –  rekao je strateg Partizana mt:s Duško Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter