0
Evropske lige

Sosijedad ne odustaje od Lige šampiona

Objavljeno: 18.05.13 u 23:54

sevilja-sosijedad

Fudbaleri Real Sosijedada zabeležili su izuzetno važnu pobedu od 2:1 u meču 36. kola Primere na gostovanju Sevilji uz pomoć koje su zadržali korak sa Valensijom u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nije počelo najbolje za ekipu iz Baksije pošto je Ivan Rakitić u 10. minutu doveo Sevilju u vođstvo, ali je isti igrač samo šest minuta kasnije savladao i svog golmana za izjednačenje rezultata. Kada je Agireče u 24. minutu doneo prednost gostima malo ko je mogao da pretpostavi da je postavio i konačan rezultat.

Dva kola pre kraja Primere ekipa iz San Sebastijana ima isti broj bodova kao Valensija uz bolju gol razliku. Sosijedad će se u psolednja dva kola sastati sa madridskim Realom na svom i Deportivom iz La Korunje na gostujućem terenu. Sa druge strane Valensiju očekuju dueli sa Granadom i Seviljom, koja će teško uspeti da se domogne do mesta koje vodi u ligu Evrope pošto ima priličan zaostatak za sedmoplasiranim Betisom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter