0
Evropske lige

Radović na korak od duple krune

Objavljeno: 18.05.13 u 19:30

 miroslav_radovic

Fudbaleri Legije savladali su u 27. kolu prvenstva Poljske jedinog rivala u borbi za titulu, ekipu Leha, sa 1-0 posle čega imaju pet poena prednosti, na tri utakmice pre završetka šampionata.

Jedini pogodak na utakmici viđen je četiri minuta pre kraja kada je Ivica Vrdoljak bio precizan sa bele tačke. Prethodno je Možđen faulirao Koseckog u kaznenom prostoru, zbog čega je dobio i crveni karton.

Miroslav Radović je takođe nastupio na utakmici i imao je priliku da zapečati pobedu svog tima u 90. Minutu, ali je golman Leha Kotorovski bio uspešniji u situaciji ‘jedan na jedan’.

Radović se tako sa Legijom našao na korak od osvajanja titule šampiona posle sedam godina igranja u Poljskoj. Pošto tim iz Varšave ima pet poena prednosti samo tri kola pre kraja, teško je verovati da će ‘Legionari’ ispustiti titulu. Legija je tako pred osvajanjem duple krune, njihove prve još od 1995. godine.

29-godišnji Radović je prethodno sa Legijom osvojio četiri Kupa Poljske, 2008, 2011, 2012, kao i ove godine, kada su u dvomeču bili bolji od Slaska ukupnim rezultatom 2-1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter