0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radivojević: Revanširaćemo se Megi

Objavljeno: 18.05.13 u 12:50
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde Telekom pokušaće da se revanširaju Mega Vizuri za poraz u prvom delu šampionata Srbije. Kako bi privukli što više navijača rukovodstvo kluba je odlučilo da ulaz u Pionir bude slobodan.

„Očekujem da ćemo imati dobru podršku sa tribina koja nam mnogo znači. Zato ovom prilikom pozivam navijače da dođu, uživaju u lepoj košarkaškoj predstavi i svojim navijanjem nam pomognu da zabeležimo još jednu pobedu“, izjavio je bek crveno-belih Vuk Radivojević.

Mega beleži sjajne rezultate u ovoj sezoni. Imaju odličnu ekipu, a Radivojević zna ko će biti najveća opasnost po njegov tim.

„Mega Vizura nas je poprilično zadužila, zato ćemo učiniti sve što je potrebno da im se revanširamo. Trudićemo se da nadoknadimo i minus od sedam poena razlike iz Kruševca. To sigurno neće biti lako, jer Mega Vizura ove sezone igra sjajno. Napravili su odličan spoj mladosti i iskustva, to je tim koji je željan dokazivanja i koji napreduje iz utakmice u utakmicu. Udarne igle su im Novica Veličković, Bobi Marjanović i Vasa Micić, zato će naš prvenstveni zadatak biti da njih zaustavimo“, rekao je Radivojević.

Forma Zvezde je u usponu, a Vuk smatra da će borbenošću i agresivnošću njegovi saigrači izvojevati pobedu u ovom duelu.

„Polako se vraćamo u pravi ritam. Najbolji pokazatelj za to je pet vezanih trijumfa kao i činjenica da smo pobedili Partizan i Radnički na gostovanjima. Za nas je najbitnije da smo u značajnoj meri popravili igru u odbrani, a kroz agresivnu defanzivu tražićemo i pobedu nad Mega Vizurom. Borbenost mora da bude na maksimalnom nivou, a siguran sam da nam motiva neće nedostajati. Svesni smo šta nam ova pobeda donosi, zato ćemo dati sve od sebe da nastavimo trijumfalni niz“, zaključio je Radivojević.

Meč 12. kola Agroživ Superlige između Crvene zvezde Telekom i Mega Vizure zakzan je za nedelju od 19 časova u dvorani „Pionir“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter