0
Košarka

Zvezda časti najmlađe navijače

Objavljeno: 17.05.13 u 14:04

kkcz-beozovrt

Crvena zvezda Telekom u nedelju 19. maja od 19 sati u 12. kolu Agroživ Superlige dočekuje Mega Vizuru. Rukovodstvo kluba odlučilo je da i za ovaj meč širom otvori kapije dvorane Pionir, pa će ulaz biti besplatan.

Za sve mališane koji dođu na utakmicu KK Crvena zvezda Telekom spremila je još jedno iznenađenje. Naime, u saradnji sa Beo Zoo vrtom KK Crvena zvezda Telekom obezbedila je besplatne vaučere za posetu beogradskom zoološkom vrtu. Na ulazima u dvoranu Pionir će se deliti vaučeri, njihov broj je ograničen i mogu se iskoristiti u narednih sedam dana po sistemu jedan vaučer, jedno dete.

Na ovaj način KK Crvena zvezda Telekom želi da učini mali korak u buđenju svesti o značaju očuvanja životne sredine i životinjskog sveta. Životinje različitih oblika, veličina i boja naseljavaju svaki ugao zemljine kugle. Kao i ljudi one mogu osetiti ljubav, sreću, bol i patnju, stoga je naša obaveza da ih poštujemo i brinemo o njima. Veoma je značajno upoznati se sa korisnim i zanimljivim informacijama o domaćim i divljim životinjama, njihovim potrebama kao i značaju njihove zaštite. Ono što moramo znati je kakve su one zapravo, gde žive, šta jedu, koliko spavaju, da li vole da se igraju i kako sa njima treba postupati. U životinjskom carstvu postoje hiljade različitih vrsta životinja iz različitih krajeva sveta a mnoge od njih mogu se videti u Beo Zoo Vrtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter