0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Simonović: Mega oprezno protiv Mega Vizure

Objavljeno: 17.05.13 u 17:06
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pred crveno-belima je novo iskušenje, veće nego što mu ime govori – Mega Vizura. Krilo Crvene zvezde Marko Simonović ističe da njegova ekipa neće imati nimalo lak ispit.

„Mega Vizura je odlična ekipa, koja ove sezone pruža zaista kvalitetne partije. Tim je sjajno vođen od strane trenera Dejana Milojevića i svakako je  najprijatnije iznenađenje cele Superlige. Zbog svega toga, jasno je da će nam biti prilično teško da osvojimo dva boda“ – kaže krilni košarkaš Zvezde.

Par reči i o strategiji…

„Pretpostavljam da će protivnik dosta koristiti zonsku odbranu, kao i tokom većeg dela lige, a da će Bobija Marjanovića postaviti da zatvori reket. Dobro se poznajemo, tako da neće biti nekih specijalnih taktičkih iznenađenja“ – ističe Simonović.

Motiv ekipe trenera Dejana Radonjića u sutrašnjem okršaju sa Mega Vizurom neće biti samo pobeda.

„Moramo da se što bolje spremimo, odigramo kako treba, na visokom nivou. Želimo pobedu, a pokušaćemo i da nadoknadimo minus od sedam poena, koliko nas je Mega Vizura savladala u prvom delu Superlige“ – poručuje Marko Simonović, prvotimac Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter