0
Domaći fudbal

Rašović: Samo borbeno do pobede

Objavljeno: 17.05.13 u 15:30

rasovic-smiljanic

Konferencije pred mečeve Partizana i Crvene zvezde obično su jako zanimljive i interesantne, ali ova današnja Partizanova u Humskoj i nije bila nešto specijalno. Sve se svodilo na puko davanje „društveno poželjnih odgovora“ u stilu „borićemo se i daćemo sve da pobedimo“.

„Igramo najveću utakmicu u Srbiji, ovo je najznačajniji meč  u mojoj karijeri i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat, tom pre što nam odgovara i nerešeno. Međutim, tim kao što je Partizan nema prava da kalkuliše i zadovoljava se remijem, nego ćemo ići na pobedu.

Razgovarao sam s mojim igračima, znaju težinu ovog meča, a verujem da su sveni šta se od njih očekeju. Pritisak će biti na svim učesnicima derbija, ali ako je na nama veliki, zamislite kako je protivniku. Mi igramo pred našim navijačima, na stadionu gde znamo kako dišu zidovi, u svlačionici u kojoj se čuje huk juga, znamo koliko ima koraka do terena…

Imaćemo podršku navijača, koji su se ujedinili i to nam mnogo znači“ – rekao je trener Partizana Vuk Rašović.

Na pitanje, koja je najčešća reč koju u poslednje vreme čuje, a koju najčešće izgovara trener Partizana je dodao:

„Najviše čujem reč „pobeda“, a izgovaram „borba“. Očekujem bespoštednu borbu i konačan uspeh.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter