0
Fudbal

Kuzmanović bi da ostane u Interu

Objavljeno: 17.05.13 u 12:29

kuzmanovic-dribling

Bez obzira na očajne rezultate Intera u tekućoj sezoni srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović nema nameru da menja sredinu, ali je pitanje da li će klub želeti da ga zadrži ukoliko se pojavi neka ponuda pošto ni on sam nije blistao.

„Ostajem u Interu, srećan sam ovde. Prošli smo kroz određene teške momente, ali očekujemo da će budućnost biti svetlija i da ćemo napredovati. Trebalo mi je malo vremena da se ponovo naviknem na italijanski fudbal posle tri i po godine pauze, nije bilo lako“ – rekao je Kuzmanović, koji je pre Intera u Italiji igrao za Fiorentinu pre nego što je otišao u Štutgart.

Srpski fudbaler je uveren da će sledeća sezona proteći u znaku Intera.

„Ubeđen sam da je sledeća sezona naša. Krećemo od nule, a nećemo biti opterećeni igranjem u evropskim kupovima, pored prvenstva nastupaćemo samo još u Kupu Italije pa ćemo moći da se skoncentrišemo samo na ta takmičenja“ – objasnio je Kuz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter