0
Evropske lige

Vilotić i Grashoper se ne predaju u borbi za titulu

Objavljeno: 16.05.13 u 22:20

Milan-Vilotic

Fudbaleri Grashopera savladali su kao gosti Sion sa 4:0 u utakmici 32. kola švajcarskog prvenstva.

Popularni “skakavci” u pravom trenutku su za protivnika dobili ekipu koja je imala smenu trenera i koja već neko vreme ne zna za uspeh. Odlazak Đenara Gatuza sa mesta trenera nije pomogao Sionu koji je još jednom delovao potpuno bezidejno, a da ne postignu makar utešni gol, pobrinula se jedna od najboljih odbrana u ligi, na čelu sa Milanom Vilotićem.

Grashoper je delovao moćno i hrabro tokom svih 90. minuta igre tako da i ne čudi što je Sion primio čak četiri pogotka. Gosti su već u 15. minutu mogli do prednosti kada su sjajno sarađivali Vilotić i Zuber, međutim ostalo je 0:0.

Ipak, u 25. minutu Grashoper se radovao nakon što je Felčer idealno asistirao Gašiju, a u 32. je pomenuti Zuber uspeo da se upiše u strelce postigavši evro-gol.

Vilotić je nastavio da perfektno komanduje odbranom, a u 63. minutu Ngamukol je povisio na 3:0 odlučivši pobednika. Tačku na sjajno izdanje tima iz Ciriha postavio je Brahimi u 90. minutu meča.

Bazel i dalje vodi i ima šest bodova više pošto su savladali Lozanu sa 2:0 golovima Fraja, dok je Grashoper na drugom sa 60. Do kraja prvenstva ostala su još tri kola tako da je teoretski sve moguće, pogotovo ako se zna da tim sa Sent Jakoba i te kako ume da kiksne ove sezone.

Grashoper naredni meč igra 26. maja na svom stadionu upravo protiv najvećeg rivala, Bazela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter