0
TimeOut

Šou Troickog: Televizijskom kamerom ubeđivao sudiju

Objavljeno: 16.05.13 u 10:34

Untitled-6

Viktor Troicki juče je glatko poražen u drugom kolu Mastersa u Rimu od Ernestsa Gulbisa. Pošto je izgubio prvi, naš teniser našao se u teškoj situaciji početkom drugog seta. Gulbis je imao priliku za brejk, Viktor je poslao jednu dugu loptu ka osnovnoj liniji, sudija na terenu je ostao nem, ali se onda oglasio glavni arbitar i dosudio aut.

Viktor je ostao u prvom trenutku u šoku da bi potom krenuo u žustru raspravu sa glavnim sudijom, koja je okončana tako što je srpski teniser uzeo kameru i sa tv ekipom otišao da snimi mesto gde je loptica pala.

„Daj, Sedriče, znaš da si pogrešio. Molim te, priznaj da si pogrešio. Ti si to dosudio, sada nećeš da sudiš protiv sebe. Priznaj, nema nikakvog praznog mesta između linije i traga loptice! Ne, neću da nastavim da igram ovako. Nema nikakvog praznog prostora, ali ti nećeš sebe da ispraviš, jer uvek misliš da si u pravu, ali nisi“, rekao je Viktor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter