0
Evropske lige

Lampard još godinu dana na Stamfordu

Objavljeno: 16.05.13 u 15:34

lamps

Bio je na ivici odlaska iz Čelsija, ali sada će barem još godinu dana ostati u klubu. Legendarni Frenk Lampard potpisao je danas, samo dan pošto je sa Čelsijem osvojio Ligu Evrope, jednogodišnji ugovor sa klubom sa Stamford bridža i time je okončana višemesečna neizvesnost oko budućnosti ovog igrača.

Tokom zime rukovodstvo Čelsija odbijalo je da mu produži ugovor iako je Lampard bio spreman i na smanjenje plate. Tada se kao opcija za nastavak karijere pojavio Los Anđeles Galaksi i Lampard je praktično sve do današnjeg potpisa bio vrlo blizu odlaska u Sjedinjene Američke Države.

„Apsolutno sam oduševljen. Svi znaju da mi je san bio da ostanem u Čelsiju. Dugo smo razgovarali, ali bez obzira na trajanje, pregovori su uvek bili prijateljski. Volim ovaj klub, osoblje, igrače i naročito navijače, koji su me podržavali od trenutka kada sam došao u klub. Ne mogu biti srećniji“, rekao je Lampard.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter