0
Fudbal

Knežević bi mogao put Rusije ili Ukrajine

Objavljeno: 16.05.13 u 17:56

knezevic-sloboda-minsk-111

Fudbaleri Slobode osvojili su simpatije svih ljubitelja domaćeg fudbala otvorenom i ofanzivnom igrom koja im je ove sezone, umesto borbe za opstanak donela odličan plasman u gornjem domu Jelen Superlige.

Malo ko je u klubu očekivao da će se momci boriti za ovako visok plasman, a da je bilo malo više sreće u pojedinim mečevima, sada bi razmišljali i o izlasku na evropsku scenu. Jedan od igrača koji je kvalitetnim partijama najviše uticao na to da se na Slobodu gleda sa velikim poštovanjem je i Zoran Knežević.

Knežević je u tim iz Užica stigao prošlog leta i velikom borbenošću i kvalitetom postao je jedan od stubova igre trenera Stamenkovića. Dobre partije nisu ostale neprimećene, pa su se za usluge sjajnog „veznjaka“ Slobode već interesovali timovi iz Ukrajine i Rusije.

Knežević kaže da ne bi imao ništa protiv da ovog leta krene na istok.

-Nastupao sam prošle sezone za Gazovik, koji je trenutno lider u drugoj ruskoj ligi. Kvalitet takmičenja i profesionalizam su na izuzetno visokom nivou.  Imao sam odlične uslove, ali sam rešio da se vratim u Srbiju. Lepo mi je u Slobodi i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Užicu i naredne sezone. Videćemo koliko su ozbiljne ponude zainteresovanih ekipa iz Ukrajine i Rusije  – rekao je Knežević.

26-godišnji Valjevac koji je pre Rusije igrao i za Budućnost Vujić i BSK Borču, kaže da je pre nekoliko sezona imao i ponudu da pređe u Partizan.

-Ja sam bio za, ali je klub tražio preveliko obeštećenje i sve je propalo. U svakom slučaju, vreme radi za mene, a spreman sam za sve izazove. Uspeli smo ove sezone, iako niko nije očekivao takav uspeh. Klub sa malim budžetom i ne baš najboljim uslovima za trening uspeo je da se dokopa gornjeg dela tabele. Svi smo presrećni –  zaključio je Knežević.

Ekipa Slobode Point ovog vikenda dočekuju fudbalere kragujevačkog Radničkog 1923. Utakmica se igra u subotu od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter