0
Evropske lige

Igrači jednoglasno uz Kerika

Objavljeno: 16.05.13 u 09:57

image

Igrači Mančester Junajteda jednoglasno su izabrali Majkla Kerika za najboljeg među ’crvenim đavolima’ ove sezone.

Kerik je u izboru navijača zauzeo drugo mesto, iza Robina van Persija, koji je dobio to priznanje, a ispred golmana Davida de Hee.

„Očigledno je da mi ova nagrada znači mnogo. Svaki dan radim i treniram sa tim momcima. Imamo neverovatan timski duh. Imamo igrače sa svih strana sveta koji se odlično uklapaju i činjenica da su svi oni glasali baš za mene mi mnogo znači. Ovo je veoma posebno priznanje za mene“, naglasio je Kerik.

Kerik je naglasio da je ove sezone odlično odigrao posebno zbog neverovatne želje da Junajted preotme titulu od gradskog rivala Sitija.

„Morali smo da osvojimo titulu. Prošle sezone svi smo teško podneli rasplet, posebno zato što je titula otišla na drugu stranu grada. Bilo je teško i želeli smo da se vratimo tamo gde nam je mesto. Ponosan sam na momke, ali najveću zaslugu za sve ovo ima menadžer. U Junajtedu vi ne igrate za klub, vi živite za klub. Menadžer je taj koji nam je nametnuo radnu etiku i uvek nam je govorio da se ne plašimo da radimo vredno, ali i da uživamo. To i radimo“, istakao je Kerik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter