0
Košarka

Vujošević: Razlika u kvalitetu je velika

Objavljeno: 15.05.13 u 22:12

dusko-vujosevic-4

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević bio je veoma zadovoljan pristupom njegovih pulena u meču protiv Slobode. Crno-beli su sa 48 poena razlike slavili nad Užičanima i tako zadržali lidersku poziciju.

„Razlika u kvalitetu je velika, ali igrači zaslužuju pohvalu zato što su bez posebne pripreme, kada je u pitanju poziv na ozbiljnost, tu razliku preneli sa papira na parket. Gledaoci koji su došli imali su šta da vide“, izjavio je Vujošević.

Bivši košarkaš Partizana, a sada trener Slobode Vladimir Đokić zahvalio se publici na prijemu i naglasio je da su crno-beli pokazali svoj moć na ovom meču.

„Partizan je pokazao moć i spremnost da ide ka novoj tituli. Mi sa svojim problemima koji traju smo probali da igramo hrabrije i pametnije, ali kvalitet Partizana je to sprečio. Okrećemo se narednoj utakmici. Probaćemo da dobijemo sve tri utakmice do kraja šampionata i tako zaokružimo takmičenje“, zaključio je Đokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter