0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Šampioni dobijaju svoje drvo u Parku šampiona

Objavljeno: 15.05.13 u 12:15
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U petak 17.maja 2013.godine u 11h u Parku šampiona Zavoda za sport, a u organizaciji Republičkog zavoda za sport, biće obavljeno sađenje sadnica.

Drvo će se saditi u čast Milice Mandić, olimpijske pobednice u tekvondou i Asmira Kolašinca, šampiona Evrope u atletici. Predviđeno je da istog dana sadnicu dobiju Ivana Maksimović, vicešampionka sa poslednjih Olimpijskih igara u streljaštvu i Andrija Zlatić, trećeplasirani sa igara u Londonu.

Svečanom činu, prisustvovaće Milica Mandić, Asmir Kolašinac, Goran Maksimović ispred streljačkog saveza Srbije, generalni sekretar ASS Slobodan Branković, predstavnici RZS i MOS.

Park šampiona Zavoda za sport izgrađen je u čast veličanstvenih uspeha naših sportista, gde se osvajačima medalja sa velikih takmičenja sadi drvo kao simbol večnog trajanja. U Parku šampiona sadnice su dobili vaterpolo reprezentacija Srbije, muška odbojkaška selekcija Srbije i ženska odbojkaška reprezentacija Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter