0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Prlainović: Jedan od najlepših dana u mom životu

Objavljeno: 15.05.13 u 22:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Osvajanje titule šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom, kapiten ekipe Andrija Prlainović doživeo je kao najlepše momente u svom životu.

„Moram da priznam da nisam pri sebi posle ovakve utakmice, ovo je jedan od mečeva koji se igraju sa neverovatnom dozom adrenalina. Mnogo truda i energije smo uložili u ovo i to nam se na kraju isplatilo. Došli smo do drugog pehara u sezoni, što je zaista veliki uspeh. Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu i zauvek ću ga pamtiti. Imali smo veliki motiv da osvojimo duplu krunu“, izjavio je presrećni Prlainović.

Centar crveno-belih Duško Pijetlović priznaje da je tim bio malo uplašen posle poraza u četvrtoj utakmici u Kragujevcu.

„U vrlo neizvesnim finalnim utakmicama osvojili smo titulu i zaista sam presrećan zbog toga. Posle poraza u prethodnoj utakmici u Kragujevcu bili smo malo uplašeni i strepeli smo da li možemo da se dignemo iz te prašine. Atmosfera nam je u tome pomogla i nema lepšeg osećaja od ovoga“, konstatovao je Pijetlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter