0
Fudbal

Olimpijakos dreši kesu za srpskog napadača

Objavljeno: 15.05.13 u 14:46

7744958793_filip-djordjevic-buteur-decisif-pour-nantes-face-au-havre

Grčki Olimijakos je u poslednje vreme imao dobro iskustvo sa srpskim napadačima pa bi posle Darka Kovačevića i Marka Pantelića crveno-beli dres kluba iz Pireja mogao da obuče i Filip Đorđević, centarfor Nanta i reprezentacije Srbije.

„Istina je da me traže Grci, ali čujem da sam zanimljiv i Nemcima, Turcima… Nema žurbe, dobro ću razmisliti o svakoj ponudi pa ću preseći tek kada budem siguran šta je najbolje za nastavak moje karijere“ – rekao je Đorđević u intervjuu za „Sport“.

Đorđević je bio jedan od glavnih „krivaca“ za sve izvesniji povratak Nanta u francusku elitu pošto je ove sezone postigao čak 18 pogodaka, od čega četiri sa bele tačke, za „kanarince“ kojima je u poslednja dva kola potreban samo jedan bod kako bi i teoretski osigurali promociju.

Sve to bi srpskom napadaču moglo da donese bogat ugovor, a već se šuška da je Olimpijakos spreman da mu ponudi uslove prema kojima bi postao najplaćeniji igrač kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter