0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Pobedio nas je Belošević

Objavljeno: 15.05.13 u 23:43
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Radnički je porazom od Crvene zvezde u Kragujevcu došao u vrlo nezavidan položaj. Nalaze se na petom mestu Agroživ Superlige sa dve pobede mnaje od Vojvodine koja zauzima 4. mesto. U preostala tri kola Kragujevčani moraju da trijumfuju i da se nadaju kiksevima Novosađana kako bi izborili plasman u polufinale plej-ofa.

Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić optužio je glavnog arbitra meča Iliju Beloševića da je direktno uticao na ishod meča sa Zvezdom.

„Pobedu je direktno doneo Belošević. Večeras je u više navrata suđeno da koš Zvezde važi, uz dodatno slobodno bacanje, a kada je naš Ćapin na isti način, pod prekršajem, beležio poene, to nije priznato. To su direktne sudijske greške. Nas niko ne štiti, mnogo je da se borimo i na terenu i van njega. Belošević je veliki sudija, sudio je deset puta na fajnal-foru Evrolige, ali se stalno nekome priklanja. Kao da postoji specijalni zadatak da budemo izbačeni iz ABA lige, što ruši interes srpske košarke“, ogorčen je bio nakon meča Nikolić.

Velike probleme Radnički je imao u igračkom kadru pošto je Ćapin zbog povrede igrao pod inekcijama, dok je Birčević propustio meč.

„Ćapin jemorao da primi injekciju kako bi igrao i to treba da se ceni.Nismo imali ni Birčevića, a to su naša dva bitna igrača iz prve postave. Zbog povrede Ćapin nije mogao da pruži ono što obično pruža. Birčević nam je najviše bio potreban u skokovima, gde smo izgubili utakmicu. Imali smo i po tri skoka Zvezde u jednom napadu. Čestitam igračima Zvezde na zasluženoj pobedi. Borili su se, kao i mi, koliko smo mogli sa ovim fondom igrača“, zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter