0
Evropske lige

Mesi: Ne možemo uvek da pobeđujemo

Objavljeno: 15.05.13 u 18:54

Lionel-Messi

Napadač Barselone Lionel Mesi rekao je danas da je njegovo najveće razočarenje u prethodnom peirodu bila eliminacija u polufinalu Lige šampiona od Bajerna, ali da taj neuspeh ne može da pokoleba katalonski tim, prenosi Tanjug.

„Ne možemo uvek da pobeđujemo. Već godinama igramo na isti nacin i treneri i protivničke ekipe već su prostudirali naš način igre. Svakako da nas neće pokolebati sve što se događalo ove godine“, rekao je Mesi u intervjuu za španski „Sport“.

Najbolji fudbaler današnjice dodao je da Barselona „ne može da promeni svoj stil igre, jer je on deo identiteta tima“.

„Treba da ostanemo mirni i da mislimo na sledeću sezonu“, rekao je Mesi.

Argentinski internacionalac je naglasio da je Barselona prilično bila uzdrmana bolešću i odlaskom na lečenje u Njujork trenera Tita Vilanove.

„Istina je da nam nije bilo lako ni po odlasku Gvardiole. Kada je Tito preuzeo tim, odlično smo se uklopili, sve je dobro funkcionisalo, s obzirom da on nista nije promenio u nacinu igre.Ipak, kada je on otišao na lečenje, osetili smo promenu, ne zbog načina rada njegovog zamenika Roure, već zato što nam je nedostajao prvi trener“, rekao je Mesi.

Barselona je u polufinalu Lige šampiona izgubila od Bajerna ukupnim rezultatom 7:0, ali je u španskoj Primeri superiorno osvojila titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter