0
Domaći fudbal

Igra se derbi, a baba se češlja

Objavljeno: 15.05.13 u 10:42

Partizan-Crvena-zvezda

Verovatno i da sve televizije u Srbiji prenose 144. večiti derbi i znatno veći stadion od onog u Humskoj bi bio pun. Prava na prenose JSL već na početku sezone otkupila je Arena, dok je RTS rešio da „ovu stvar preskoči“ verovatno zbog procene da za domaću ligu neće vladati veliko interesovanje. I to je sa poslovnog stanovišta sasvim u redu.

Međutim izgleda da ni „spektakl u najavi“ ili „utakmica nad utakmicama“ nije bio dovoljan razlog da se u Javnom servisu Srbije potrude da na neki način obezbede širokim masama da prate večiti derbi, pa će oni koji ne budu na stadionu ili nemaju Arenu, morati da se snalaze kako znaju i umeju ne bi li negde videli šta se to događa u Humskoj, a možda i stari dobri radio, pardon tranzistor, odradi posao.

A koga fudbal ne zanima, u tom terminu moći će na RTS-u lepo moći da uživa u „čuvenoj“ seriji „Selo gori, a baba se češlja“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter