0
Domaći fudbal

Čuvajte se falsifikata

Objavljeno: 15.05.13 u 13:49

ulaznica-jna

Predstavnici Partizana upozorili da postoje indicije da će se pojaviti nevažeće karte.

Sada je definitivno potvrđeno da su mečevi Partizana i Crvne zvezde daleko važniji od svakog drugog susreta odigranog na teritoriji Srbiji. Derbi je uvek nešto posebno, kako dole na terenu, tako i u kompletnoj organizaciji. Tako je i ovaj 144. nešto posebno.

Predstavnici Partizana, Zvezde, policije, FSS i Zajednice Superlige su održali sastanak, a javnost je o zaključcima obavestio generalni sekretar crno-belih Darko Grubor.

Tako nešto se nikada ranije nije radilo, što ukazuje da će ova utakmica imati poseban tretman.

„Nemamo saznanja da se spremaju neki incidenti, već želimo da sve prođe bez njih. Angažovaćemo oko 700 redara, biće tu pojačane snage policije, a i broj sigurnosnih kamera, kako naših, tako i policijskih će biti veći nego inače.

Oko stadiona će biti napravljena dva prstena, blagajne će biti zatvorene u subotu u 17.00 časova i niko bez karte posle tog vremena neće moći da mu priđe. Pola sata kasnije kreće ulazak na tribine i obaveštavamo da će kontrola biti rigorozna.

Postoje indicije da će se pojaviti neke falsifikovane karte, ali unapred obaveštavamo sve, da im tako nešto neće proći. Konrola će biti na najvišem nivou i falsifikati će lako biti uočeni“ – kaže Darko Grubor.

Gensek srpskog šampiona kaže i da su obavljeni razgovori s navijačima i da neće biti koreografije od papira.

„Pričali smo s pristalicama oba kluba i oni su upoznati da neće biti koreografije od paprine konfekcije. Ona se obično unosi u džakovima nekoliko sati ranije, ali ovoga puta tako nečega neće biti.“

Prodaja karata ide odlično, do sada je prodato preko 30 odsto kapaciteta, a ulaznice za sever se prodaju tek nekoliko sati, pa će na kraju današnjeg dana i taj procenat biti veći. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i budu što glasniji, ali da izbegavaju pravljenje bilo kakvog incidenta – poručio je Grubor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter