0
Košarka

Zvezda nam je dužnik

Objavljeno: 14.05.13 u 16:59

Uroš-Nikolić

Centar Radničkog iz Kragujevca Uroš Nikolić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da se revanšira Crvenoj zvezdi za dva dramatična poraza u domaćoj i Jadranskoj ligi.

„Zvezda nam je dužnik, posle ona dva dramatična poraza. Imamo model za uspeh. Protiv Zvezde bi trebalo da primenimo ono što smo prikazali protiv Partizana. Pre dve nedelje na domaćem terenu smo pokazali ogromnu želju, igrali smo borbeno, bili smo jako motivisani. Tako moramo da krenemo u utakmicu protiv Zvezde“, kazao je Nikolić.

Radnički je u polufinalu završnog turnira regionalne lige u Laktašima izgubio od Zvezde sa 79:78, dok je u prvom superligaškom duelu u Pioniru bilo 82:81 za Beograđane.

Sutrašnji meč biće izuzetno važan za Radnički jer u slučaju pobede Kragujevčani ostaju u trci za četvrto mesto, plasman u plej-of, ali i regionalnu ligu sledeće sezone.

„Imamo četiri kola do kraja, znamo koji nam je cilj, ali još nije vreme da se bavimo matematikom. Trenutno razmišljamo samo o Zvezdi. Daćemo sve od sebe da pobedom protiv njih otvorimo završnu seriju uspeha koji vode u plej-of i Jadransku ligu“, zaključio je Nikolić.

U dosadašnjem toku Superlige ekipa Radničkog je zabeležila po pet pobeda i poraza, dok Zvezda ima učinak 7-3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter