0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

U derbiju je sve moguće

Objavljeno: 14.05.13 u 19:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Od kako se istopio bodovni zaostatak Crvene zvezde za komšijama pritisak postepeno raste i definitivno će u subotu uveče doživeti svoj vrhunac. Svestan je toga i prvotimac crveno – belih Luka Milinović koji smatra da će ekipa koja bude imala „hladniju glavu“ verovatno trijumfovati.

„Pritisak je ogroman što se moglo videti i po našim nešto slabijim partijama u poslednje vreme. Ko se bolje izbori sa tenzijom biće bliži pobedi. U večitom derbiju je sve moguće, nema pravila, i situacija na tabeli i trenutna forma ne odlučuju uvek pobednika.“

Milunović nije sa sigurnošću mogao da kažem kakvu će taktiku imati crveno – beli u 144. večitom derbiju.

„Zaista ne znam još uvek da li ćemo se više braniti ili napadati, jer ne spremam ja taktiku, već stručni štab. Na nama igračima je samo da na najbolji mogući način sprovedemo u delo ono što se od nas traži i da dođemo do pobede. Verujem u sebe i svoje saigrače, i nadam se pobedi. Kao fudbaler Zvezde, drugačije ne znam i ne smem da razmišljam, bez obzira na to ko je protivnik i gde se utakmica igra.“ rekao je Luka za Sportski žurnal.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter