0
Evropske lige

Manćini dobio otkaz, stiže Pelegrini?

Objavljeno: 14.05.13 u 09:25

roberto-mancini

Roberto Manćini više nije trener Mančester Sitija. Godinu dana nakon što je klubu doneo titulu prvaka Engleske njega su uz isplatu od 7 miliona funti pakazali da se uputi ka izlaznim vratima Itihada.

„Kap koj je prelila čašu“ dogodila se u finalu FA Kupa gde je Siti izgubio trofej od Vigana koji se bori za opstanak u Premijer ligi. O njegovom ottkazu špekulisalo se još jesenas posle lošeg izdanja „Građana“ u Ligi šampiona.

„Uprkos uloženim naporima, klub nije uspeo da ostvario zacrtane cilje u sezoni, sa izuzetokom plasmana u Ligu šampiona sledeže sezone“ navodi se u obrazloženju Sitija.

Kako prenosi britanski Dejli Mejl, Manuel Pelegrini u načelu je prihvatio da peuzme tim čim klub sa Itihada uplati 3,3 miliona funti vrednu klauzulu koja Čileancu omogućava da napusti Malagu. Sa druge strane BiBiSi je pre nego što je Manćini uopšte dobio otkaz preneo iformaciju po kojoj Plegrini odbija mogućnost dolaska u Mančester.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter