0
ATP

Novak zadovoljan startom u Rimu

Objavljeno: 14.05.13 u 22:34

Novak+Djokovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede protiv Španca Alberta Montanjesa na startu mastersa u Rimu rekao je da je zadovoljan igrom, ali da zna da može i mora bolje.

„Bila je to dobra igra za start, ali znam da mogu i bolje i mislim da sam na dobrom putu. Ova pobeda mi mnogo znači, jer je prva posle tri nedelje i osvajanja Monte Karla, ali i zbog toga što dolazi posle ne baš sjajne nedelje u Madridu. U Rim sam došao još u sredu kako bih se što bolje spremio za ono što me očekuje ovde, ali i za ono što sledi, dva gren slema – Pariz i London“, rekao je Đoković na konferenciji za medije u Rimu.

On je dodao da je njegov zglob dobro, ali nije hteo da pravi poređenja između Rima i drugih turnira, pre svega Madrida, gde mu je domaća publika zviždala prošle nedelje na meču protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

„Ne, ne bih da poredim nekoliko turnira, da ih imenujem, pa da onda neko nešto izvuče iz konteksta. Osećam da mi je prijatnije da igram na nekim turnirima gde imam veću podršku, ali gde god da igram trudim se da dajem sve od sebe. Na ovom nivou podrška navijača znači, jer može da odluči neizvesne mečeve“, poručio je Đoković.

Svetski broj jedan danas je s lakoćom nadigrao Montanjesa (6:2, 6:3), a u osmini finala rimskog mastersa igraće sa pobednikom duela između Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i Švajcarca Stanislasa Vavrinke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter