0
Evropske lige

Granada do boda u nadoknadi

Objavljeno: 14.05.13 u 00:04

Granada

Real Sosijedad dočekao je Granadu i u samoj završnici meča ispustio pobedu. Granada je golom u 93. minutu stigla do 2:2 (2:1) i veoma bitnog boda u borbi za opstanak u španskoj Primeri.

Domaći fudbaleri su poveli u 9. minutu golom Agireče kome je asistirao Gonzalo Kastro. Vrlo brzo, u 15. minutu gosti su izjednačili preko Jusufa El Arabija, a svojim drugim golom u završnici prvog poluvremena Agireče je doneo novu prednost Sosijedadu. U nastavku susreta mreže su mirovale sve do pred kraj meča. I onda, kada su svi očekivali poslednji zvižduk glavnog sudije Rečio je svojim pogotkom doneo bod Granadi.

Real Sosijedad je na četvrtom mestu španske Primere sa 59 bodova koliko ima i petoplasirana Valensija. Granada se osvojenim bodom izjednačila na 15. mestu sa Osasunom i ima četiri boda više u odnosu na Deportivo koji se nalazi u zoni ispadanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter