0
Košarka

Duda: „Igranje za reprezentaciju je čast“

Objavljeno: 14.05.13 u 15:55

duda ivkovic

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je da ne zna odakle informacije o neigranju pojedinih igrača za nacionalni tim kada ni širi spisak nije saopšten.

„Čudi me da strana sredstva informisanja brinu o sastavu srpske reprezentacije za Evropski šampionat i to u trenutku kada još uvek nismo saopštili ni spisak kandidata za nacionalni tim. Mi se trenutno nalazimo u fazi praćenja igrača, a srećna je okolnost što imamo vremena da posetimo potencijalne reprezentativce u klubovima u kojima trenutno igraju i da direktno razgovaramo sa njima.

Kao što sam več istakao, razgovori u Moskvi i Istanbulu bili su veoma kvalitetni i otvoreni, ali tokom tih razgovora nijednom nije postavljeno pitanje da li neko želi da igra za reprezentaciju Srbije, jer je igranje za srpski nacionalni tim nešto što se podrazumeva i predstavlja veliku čast za svakog sportistu. Siguran sam da je to velika želja svakog našeg potencijalnog reprezentativca.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter