0
Košarka

Voriorsima prijao produžetak

Objavljeno: 13.05.13 u 09:41

nba_a_parker-curry01jr_576

Golden Stejt Voriorsi stigli su do izjednačenja (2-2) u polufunalnu Zapada pošto su na svom parketu sinoć pobedili San Antonio Sparse posle produžetka 97:87.

Sparsi su bili tim koji je bolje otvorio utakmicu i posle prve četvrtine imali su prednost od sedam poena (26:19), da bi do poluvremena tu prednost sačuvali i uvećali je za poen (45:37).

U nastavku utakmice obrunuta slika viđena je na parketu. Vorisorsi su bili ti koji su stegli odbranu i počeli da pogađaju otvorene šuteve, pa je prednost Sparsa postepeno topljena, da bi na kraju meč otišao u produžetak u kome su domaćini preuzeli potpunu kontrolu igre i stigli do važne pobede.

Tri igrča Voriorsa posstigli su preko dvadeset poena na ovom mečeu, a najefikasniji je bio Herison Barns sa 26 uz 10 skokova, 24 je postigao Džeret Džek, a 22 Stiven Kari. Odličan pod obručima bio je Endrju Bogut koji je upisao na svoj konto 18 skokova.

Manu Đinoblili bio je najzapaženiji igrač Sparsa sa 21 poena, dok je Tima Dankan ubacio 19 poena i uhvatio 15 lopti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter