0
Domaći fudbal

U susret 25. tituli

Objavljeno: 13.05.13 u 12:40

partizan fk
Partizan danas pravi zložbu svih do sada osvojenih šampionskih pehara.

Borba za titulu je ušla u finalnu fazu i sva je prilika da će novi šampion biti tim koji trijumfuje u večitom derbiju, koji je na programu ove subote. Partizan ima dva boda više u odnosu na Crvenu zvezdu i pobeda u tom meču bi ih uvela u mirnu završnicu Jelen Superlige, budući da bi dva kola pre kraja imali pet bodova više od rivala.

Naravno, Zvezda ima svoju računicu, jer bi u slučaju pobede konačno prestigla crno-bele i došla na korak od svajanja pehara nakon pet sušnih godina.

Kao uvod za tu borbu, aktuelni šampion večeras (19.00) u galeriji „Progres“ u Knez Mihailovoj ulici organizuje izložbu o svim do sada osvojenim titula. U vitrinama Partizana za sada ih ima 24 i u slučaju novog trijumfa, izjednačili bi se po broju pehara s najvećim rivalom.

Upravo zbog toga pomenuta svečanost je zamišljena kao svojevrsna uvertita pred odlučujući derbi, a trebalo bi da podigne moral ekipi crno-belih, koja ima radnu obavezu da se pojavi na njoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter