0
Domaći fudbal

Noć muzeja i na Marakani

Objavljeno: 13.05.13 u 12:06

trofeji-fkcrvenazvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda poziva sve ljubitelje fudbala, posebno navijače Crvene zvezde, da u subotu 18. maja od 18 do 2 časa posle ponoći posete Muzej na stadionu Crvene zvezde, najtrofejnijeg kluba u ovom delu Evrope.

Već peti put trofejna sala na Marakani, deo je postavke beogradskih muzeja u manifestaciji nazvanoj „Noć muzeja“ i sa prosekom od sedam hiljada posetilaca jedna je od najposećenijih. Kao i prethodnih godina i ove vas očekuju mnoga iznenađenja i upoznavanja sa delovima svetle istorije našeg kluba satkane od brojnih pobeda i trofeja osvojenih kroz 68 godina dugu istoriju za ponos.

Pred svim posetiocima će biti fotografije iz perioda kad se stadion gradio, od 1959. do 1963. godine. Zatim pehari Kupa šampiona i Interkontinentalnog Kupa iz 1991. godine, sa kojima će svi zainteresovani moći da se slikaju i sa najvećeg srpskog stadona koji 1. septembra slavi pola veka od „otvaranja“ ponesu vrednu uspomenu. Ovogodišnja „Noć muzeja“ kao i prethodne protećiće i uz prisustvo nekoliko legendarnih igrača našeg kluba koji će se družiti sa posetiocima. Za ovu priliku biće otvoren i restoran „Pet Zvezdinih zvezda“ koji se nalazi na zapadnoj tribini. Takođe, ispred stadiona biće postavljen štand na kojima će svi zainteresovani moći da kupe suvenire sa obeležijma crveno-belih, dok će u donjoj sali Muzeja biti emitovane „kultne“ utakmice koje je naš klub igrao u proteklim decenijama.

Dođite u Zvezdin Muzej i iskoristite priliku da vidite i slikate se sa trofejima koje pored Beograda ima još samo pet evropskih prestonica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter