0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazović: Učinićemo sve da pobedimo komšije

Objavljeno: 13.05.13 u 16:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Oporavkom Darka Lazovića od povrede Crvena zvezda je dobila kvalitet koji će joj sigurno dosta pomoći u nastojanju da u preostala tri kola do kraja prvenstva zabeležili maksimalan učinak. Hitronogi krilni igrač se posle povrede kolena koju je zaradio na meču sa Spartakom oporavio i spreman je da pomogne svojim drugovima u najvažnijoj utakmici sezone, večitom derbiju.

„Zadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem. Oporavio sam se i sada razmišljam samo o igri. Utakmica protiv OFK Beograda nije pokazala naše pravo lice i verujem da ćemo u narednom kolu, pružiti mnogo više. Svaki derbi je priča za sebe, posebno u situaciji u kojoj svi znamo koliko taj meč može da nam donese“ – istakao je Lazović.

Povremeni reprezentativac Srbije, posebno je u analizi meča sa „romantičarima“ apostrofirao učinak golmana, Bobana Bajkovića.

„Sa nekoliko odličnih intervencija, Bajko nas je bukvalno spasao i omogućio nam da i dalje budemo u šampionskoj trci. Drago mi je zbog njega, jer svi znamo koliko je on bitan za nas i kao igrač i kao ličnost. Mnogo puta je dokazao da ima veliki kvalitet i po mom mišljenju, radi se o najboljem golmanu u Srbiji“ – pohvalio je svog saigrača Lazović.

I pored velikog značaja duela sa komšijama Lazović smatra da crveno-bele i posle duela u Humskoj očekuju važni mečevi.

„Poznato je koliko pobeda u derbiju nosi pozitivnih stvari sa sobom. Učinićemo sve da savladamo komšije i obradujemo navijače. Tokom čitave nedelje pripremaćemo se za tu utakmicu. Motiva nam sigurno neće nedostajati, jer svako od nas je kada je počinjao da trenira sanjao da jednog dana nastupi u derbiju. Ubeđen sam u veliku podršku naših navijača kakvu smo imali tokom čitave sezone i jedva čekamo da utakmica počne“ – zaključio je Lazović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter