0
Evropske lige

Staridž razbio Fulam, svi čekaju da izgubi Vigan

Objavljeno: 12.05.13 u 17:59

Daniel_Sturridge_2471366b

Odigrano je još pet mečeva 37. kola Premijer lige, a u borbi za opstanak sada svi čekaju meč u utorak na Emirejtsu da Arsenal savlada Vigan i da se u poslednjem kolu ne odlučuje ništa. A to je potpuno realno…

Njukasl je savladao KPR u Londonu sa 2:1 golovima Ben Arfe i Gufrana, a zanimljivo da je i treći gol na ovom meču postigao Francuz – Loik Remi, koji je u 11. minutu doveo rendžere do vođstva. Svrake su u finišu imale i igrača manje, jer je isključen golman Eliot, ali KPR nije došao do boda.

Sanderlend i Sautempton su podelili bodove na stadionu svetlosti 1:1, a crne mačke su prve povele golom Bardzlija u 68. minutu. Slavlje Paola Di Kanija je bilo kratko jer je izjednačio Pančon, maltene čim je ušao u igru u 76. minutu.

Norič je praktično obezbedio opstanak pošto je sa 4:0 savladao Vest Brom. Snodgras, Holt, Hauson su bili strelci uz autogol Mekolija, pa kanarinci sada imaju 41 bod.

Liverpul je savladao Fulam u gostima sa 3:1, iako su domaći poveli preko Dimitra Berbatova. A ond aje usledio šou Danijela Staridža i njegov hettrik za pobedu crvenih. I drugi tim iz Liverpula je slavio, u poslednjem meču Dejvida Mojesa na klupi Evertona na Gudisonu, karamele su sa 2:0 slavile protiv Vest Hema, a oba gola psotigao je Kevin Miraljas.

Situacija na dnu tabele je sada sledeća, KPR i Reding su odavno ispali, Vigan ima 35 bodova uz meč manje i on je ispod crte, a prvi iznad crte je Sanderlend sa 39 bodova i oni najviše strepe jer u poslednjem kolu gostuju Totenhemu… Ugroženi su i Aston Vila, Fulam, Sautempton koji imaju po 40 bodova, a 41 bod sakupili su Stouk, Norič i Njukasl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter