0
Evropske lige

Palermo u Seriji B

Objavljeno: 12.05.13 u 14:31

-

Odigrana su tri meča 37. kola Serije A, a sada je poznato da će od naredne sezone u Seriji B pored Peskare igrati i Sijena i Palermo! Fiorentina nije imala milosti prema Sicilijancima i slavila je sa 1:0 golom Luke Tonija, a to je bilo dovoljno da se klub Maurisija Zamparinija preseli u niži rang takmičenja, jer je Đenova nedostižna. Za Fiorentinu nisu igrali ni Ljajić ni Tomović.

A Đenova je odigrala 0:0 sa Interom i tako došla do 37 boda koji ih ostavlja u ligi. Inter na ovom meču nije imao preterane ambicije, pa ovaj rezultat nikoga ne čudi. Zdravko Kuzmanović je bio u startnoj postavi Intera, dok je Boško Janković susret gledao sa klupe.

A u susretu koji nije imao rezultatski značaj remizirali su Kjevo i Torino, 1:1. Tere je doveo leteće magarce u vođstvo u 10. minutu, a već u 19. je postavljen konačan rezultat pošto je sa bele tačke siguran bio Ćerći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter