0
AdmiralBet ABA Liga

Novica razbio Radnički, Kragujevčani sve dalje od Jadrana

Objavljeno: 12.05.13 u 14:29

novica velickovic

U derbi meču 10. kola Agroživ Superlige Srbije Mega Vizura je savladala Radnički iz Kragujevca sa 87:85 i tako došla na korak od plasmana u Jadransku ligu, dok će Kragujevčani imati veoma težak posao da do kraja dođu do mesta broj 4 i plasmana na Jadran.

Fantastičan meč pružio je Novica Veličković koji je postigao 37 poena i uz to imao 8 skokova uz ukupan indeks od 43! Mega je do prednosti došla već na startu meča i održavali su je gotovo do samog kraja, mada je Radnički uhvatio potpuni rezultatski priključak u 37. minutu kada je Dejan Milojević dobio tehničku grešku i bilo je 74:74. Ali je onda opet Novica krenuo, pogodio jedno bacanje, asistirao Miciću za tri poena, zatim ubacio jednu dvojku i završio posao.

Pored Veličkovića dvocifreni su bili još samo Bobi Marjanović sa 11 i Vasilije Micić sa 11 poena, dok su kod Radničkog igrala samo četiri igrača – Sinovec je bio najraspoloženiji sa 27 poena, Vajt je dao 19, Borisov 17, a Nikolić 14. Aleksandar Ćapin je odigrao jako loše, dao je samo četiri poena uz katastrofalan šut iz igre 1/10.

Mega Vizura ima skor 8-2, a Radnički 5-5 i do kraja će se sa Vojvodinom boriti za četvrto mesto, Novosađani imaju skor 6-4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter