0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Derbi ne rešava prvenstvo

Objavljeno: 12.05.13 u 12:26
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš sa bele tačke doneo je veoma važnu pobedu njegovoj ekipi protiv OFK Beograda. Crveno – beli su ostali na dva boda zaostatka za večitim rivalom, sa kojim će se sastati u sledećem kolu prvenstva. Milijaš međutim, iako svestan važnosti utakmice, smatra da derbi neće rešiti pitanje šampiona.

„Derbi kao derbi uvek sa sobom nosi veliku draž i rivalitet. Slažem se da je to izuzetno bitna utakmica, ali ne i najvažnija jer nas posle duela u Humskoj očekuju još dva teška rivala. Sigurno je da će tim koji se bude radovao sledeće nedelje biti u velikoj psihološkoj prednosti i bliži naslovu prvaka, ali prvenstvo neće biti rešeno sledeće nedelje. Crno-beli imaju dva boda više od nas, igraju na domaćem terenu, zbog čega su blagi favoriti, međutim mi imamo svoje kvalitete i možemo da pobedimo“, zaključio je Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter