0
Ostali sportovi

Voša za titulu, Zvezda za opstanak

Objavljeno: 11.05.13 u 10:23

rukomet

Večeras nas očekuju velika uzbuđenja u Merkur osiguranje Superligi Srbije pošto je na programu poslednje kolo. Odluka o novom šampionu Srbije pašće posle utakmica koje se igraju u 19 časova, a za titulu se bore aktuelni šampion Partizan i novosadska Vojvodina.

Lale su bliže trijumfu pošto imaju bolji skor u međusobnom duelu, a večeras ih očekuje duel sa Železničarom u Nišu koji strahuje od ispadanja iz lige. Sa druge strane crno-beli dočekuju Metaloplastiku na Banjici.

Što se tiče stanja na dnu tabele tu će biti veoma neizvesno do poslednjih sekundi mečeva. Crvenka je odavno prežaljena, a najbliži ispadanju je Jugović iz Kaća.

Veoma ugrožena je i Crvena zvezda koja je ove sezone imala velikih finansijskih problema zbog kojih su joj oduzeti bodovi. Iz tog razloga crveno-beli se nalaze na 12. mestu i bore se za opstanak umesto da se bore za izlazak u Evropu pošto bi sa 8 oduzetih bodova zauzimala 4. mesto. Zvezda će svoju sreću potražoiti u duelu sa PKB-om u dvorani u Padinskoj skeli.

Raspored utakmica poslednjeg kola (svi mečevi počinju u 19 časova)
Partizan – Metaloplastika
Jugović Unimet – Rudar
PKB – Crvena zvezda
Napredak – Vrbas
Železničar – Vojvodina
Radnički – Zaječar
Kolubara – Crvenka Jafa

Tabela rukometna liga

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter