0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kraj: Radnički 1923 – Partizan 0:1

Objavljeno: 11.05.13 u 15:02
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

94′ KRAJ U KRAGUJEVCU! Partizan je minimalnom pobedom u njagorem slučaju sačuvao bodovnu prednost nad večitim rivalom pred derbi u sledećem kolu.

90′ +4 Stojković na početku nadoknade vremena dobija žuti kraton zbog odlugovlačenja.

76′ Pansa za crno – bele. Marković je dobio loptu na levoj strani kaznenog prostorai poslao dobar centaršut ali je Mitrović šutirao glavom pored gola.

68′ GOOOOOOL 0:1! Posle nekoliko šansi na obe strane višen je i prvi gol na meču. Ilić se našao sam na oko pet metara od gola gostiju i rutinski savladao nemoćnog Čančarevića.

55′ Kolosalna šansa za Radnički. Stanković je nanizao dvojicu fudbalera Partizana u kaznenom prostoru, zatim zalomio dribling, ali je na kraju njegov šut izblokiran.

48′ Posle faula za Partizan i žutog kartona za Otaševića, crno – neli su imali izglednu šansu ali je pokušaj Šćepovića izblokirao golman Radničkog.

46′ Počelo je drugo poluvreme na stadionu Čika Dača. Grobari su napravili koreografiju, u nadi da će do razbuditi njihove ljubimce.

45‘ Ima velikih razloga za brigu strateg Partizana jer igra koju su prikazali crno – beli daleko je od potrebene kako bi ubeležili važne bodove na Čika Dači.

31‘ I Lazar Marković je pokuša sa oko 17 metara da savlada Čančarevića ali je poput Šćepovića poslao loptu preko gola.

29′  Vuk Rašović već pravi prvu izmenu. Trener crno – belih izveo je Pauljevića, a u igru ubacio Vojislava Stankovića.

26′ Mitrović je pokušao sa nekih 12 metara da ugorzi Čančarevića ali  je golman radničkog sigurno intervenisao. Minut kasnije Marko Šćepović je oprobao šut sa distance ali je lopta prohujala iznad prečke gola domaćih.

radnicki - partizan 503

20′ Crno – beli su u prvih dvadesetak minuta potpuno bezopasni, dok Radnički za sada parira bez problema akutenom šampionu.

15′ Sjajna šansa za Radnički. Stojković je izboksovao loptu koja je stigla do Beljića ali ovaj sa dvadesetak metara šutira preko gola.

minutu Radnički je propustio najbolju šansu. Stojković je boksovao loptu posle centaršuta sa leve strane, ona stiže do do Beljića koji snažno šutira sa desetak metara, ali iznad gola.

Fudbaleri Partizana gostuju Radničkom u Kragujevcu na stadionu „Čika Dača“ u okviru 27. kola Jelen Superlige.

Glavni sudija meča je Dejan Santrač iz Pavliša.

Radnički 1923: Čančarević – Pavlović, Marić, Tintor, Otašević – Petrović, Petronijević, Fejsa, Beljić – Milošković, Spalević

Partizan: Stojković – Pauljvić, Lazevski, Miljković, Ivanov – Smiljanić, Ilić, Jojić, Marković – Šćepović, Mitrović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter