0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kraj: Crvena zvezda – OFK Beograd 1:0

Objavljeno: 11.05.13 u 18:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

90′ +3 KRAJ UTAKMICE. Crvena zvezda je u 27. kolu JSL na svom stadionu savladala OFK Beograd sa 1:0 golom Nenada Milijaša iz penala.

81′ Opao je tempo igre posle vodećeg gola crveno – belih. OFK se potpuno otvorio ali Zvezda za sada ne zna da iskoristi tu priliku u reši iz kontre.  pitanje pobednika. Poslednja izmena u ekipi domaćina. Umesto Kadua po 50. put u dresu Zvezde je Mijailović.

70′ Sa Pintu umesto Milunovića u igru uvodi Savićevića.

66′  GOOOOOOL 1:0! Krajnje sumnjiv penal dosuđen je za Zvezdu. Jednu dubinsku loptu izbio je defanzivac gostiju, ona ga je preskočila a potom je usledio sudar sa Kasalicom i glavni arbitar pokazao je na kreč. Milijaš je potom rutinski izveo najstrožu kaznu i savladao Lukača.

62′ Raste pritisak Zvezde pred golom Lukača, OFK se potpuno povukao i čini se čeka svoju priliku iz kontre.

57′ Šansa za šansom. Pavlovski je sa oko 25 metara opalio po lopti, ali je ovu bombu Bajković odbio u korner

55′ Sjajna šansa za Zvezdu. Milijaš je pustio u prostor Daudu koji nije bio u ofsajdu, šutirao je napadač Zvezde ali je Lukač odlično odbranio. Prva izmena u Crvenoj zvezdi, umesto Garida u igru je ušao roviti Darko Lazović.

46′ Bez izmena na poluvremenu u obe ekipe. Počeo je drugi deo igre.

45’+2 Poluvreme na Marakani 0:0. Dobrih pola sta bilo je potrebno crveno – belima da krenu ozbiljnije da igraju. Igrali su fubdaleri Zvezde kao dana talonu nije titula. OFK Beograd je imao više od igre, izglednije prilike i ne bi bilo ne zasluženo da su „romantičari“ na odmor otišli sa golom ili dva prednosti,

40′ Crveno – beli su potpuno preuzeli inicijativu, ali sem pokušaja Milunovića nisu stvorili pravu šansu za gol.

31′ Budi se Zvezda. Milunović je zahvatio jedan poluvolej, lopta je posle šuta odskočila o teren i krenula pod prečku ali je Lukač panterskim skokom uspeo da odbrani siguran pogodak.

28′ Golubović je uputio udarac sa ivice kaznenog prostora i stavio na muke Bajkovića koji je loptu odbio u korner.

22′ Nova šansa za OFK. Pantić je pogrešio, to je iskoristio Čavrić i iskosa sa oko 6 metara šutirao pravo u Bajkovića.

20′ Uspavanka na Marakani. Zvezda ne može da poveže redove, a čini se da su izabranici Sa Pintua isuviše statični. Sa druge strane padmlađeni tim OFK Beograda ima više loptu u nogama ali ne mogu značajnije da ugroze gol domaćih.

16′ Prinuđen je Milinković da izvrši prvu izmenu. Umesto povređenog Petkovića u igri je Adžić

5′ Prva, a odmah potom i druga šansa za OFK Beograd. Prvo je Škrbić napravio dar – mar po desnoj strani odbrane crveno – belih ali je Bajković bio dobro postavljne, da bi nešto kasnije i Zdjelar oprobao svoj udarac.

 2‘ Kasalica je već na samom početku utakmice mogao da donese prednost crvno – belima ali je njegov šut Lukač odbio u korner.

Fudblaeri Crvene zvezde i OFK Beograda igraju utakmicu 27. kola Jelen Superlige. U prethodna dva duela ovih timova u prvenstvu i Kupu OFK je izlazio kao pobednik. Trener domaćih Rikardo Sa Pintu neće na raspolaganju imati Darka Lazovića koji propušta meč zbog povrede, kao ni na Marka Vešovića koji je „pocrveneo“ Jagodini.

Sastavi:

Crvena zvezda: Bajković, Pantić, Mikić, Spajić, Petković, Garido, Milijaš, Milunović, Kadu, Kasalica, Dauda

OFK Beograd: Lukač, Petković, Golubović, Punoševac, Vasiljević, Zdjelar, Ješić, Pavlovski, Čavrić, Škrbić , Ivanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter