0
Domaći fudbal

Spremamo se za derbi

Objavljeno: 11.05.13 u 17:27

radnicki - partizan 510

Trener Partizana Vuk Rašović bio je zadovoljna nakon trijumfa njegovih izabranika nad Radničkim iz Kragujevca od 1:0. On nije preterano želeo da komentariše igru crno – belih i istako je je da je pobeda u ovom momnetu najvažnija.

„Veoma teška utakmica, desilo se ono što smo i očekivali. Spremali smo se cele nedelje, možda bi trebalo da igramo drugačije, ali treba nas razumeti, pobeda nam je bila najvažnija. Uradili smo ono što smo hteli, imamo nedelju dana da se spremimo za derbi“, rekao je Rašović.

Strateg crno – belih bio je zadovoljan što niko od igrača kojima je pretio odsustvo sa derbija u slučaju novog žutog kartona nije bio opomenut na gostovanju Radničkom.

„Razgovarali smo sa igračima koji imaju kartone (Lazevski, Miljković, Marković, Mitrović) bili su disciplinovani i nisu sudiji dali nikakav povod da ih opomene“, zaključio je Rašović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter