0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Radnički izborio „majstoricu“

Objavljeno: 11.05.13 u 20:14
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog pregazili su Crvenu zvezdu u četvrtom meču finala plej-ofa Vaterpolo lige Srbije sa 13:9 (3:3, 3:1, 4:2, 2:2) čime su izjednačili skor na 2:2 u pobedama i tako izborili odlučujući meč koji će biti odigran u sredu, 15. maja, u Beogradu.

Sam početak utakmice najavljivao je pobedu Radničkog pošto je domaći tim vrlo brzo poveo sa 2:0, ali je Crvena zvezda do kraja prvog perioda uspela da dođe do izjednačenja. Međutim, ispostavilo se da je to bilo sve što su gosti uspeli da urade u ovom meču pošto je Radnički predvođen povratnikom u tim Vanjom Udovičićem jednostavno dominirao u preostalom delu meča.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na poluvreme se otišlo sa dva gola viška za Radnički i tada nije izgledalo da se crveno-belima smeši katastrofa, ali je Radnički serijom od 3:0 na početku trećeg perioda otklonio sve dileme oko pobednika u ovom meču.  Uspeli su domaći u potpunosti da zaustave Andriju Prlainovića što se ispostavilo kao ključ ovog meča.

Do kraja utakmice su ravnomerno padali golovi na obe strane i sve što je gostima pošlo od ruke je da u jednom navratu smanje prednost Radničkog na tri gola (10:7).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Đorđe Filipović je bio najefikasniji u domaćem timu sa tri gola, njegov prezimenjak Filip, Udovičić i Zloković su postigli po dva, a Burić, Marković i ćirković po jedan. Na drugoj strani Avramović je dao tri gola, Strahinja Rašović i Pijetlović po dva, a Rađen i Vapenski po jedan.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter