0
Evropske lige

Legija i Radović sve bliži tituli

Objavljeno: 11.05.13 u 21:34

Miroslav Radović 

Fudbaleri Legije savladali su Jageloniju sa 3:0 u utakmici 26. kola prvenstva Poljske i na taj način su vratili prednost na vrhu tabele od dva boda u odnosu na drugoplasirani Leh.

Posle trijumfa Leha nad Viđevom od 4:0 nakon kojeg je privremeno zaseo na čelo tabele, navijači Legije bili su zabrinuti kako će njihovi ljubimci, među kojima je i Miroslav Radović, proći na veoma teškom gostovanju protiv Jagelonije. Tradicionalno težak teren ispostavio se kao laka prepreka u pohodu Legije ka tituli pošto su već u drugom minutu golom Jodlovijeca došli do prednosti.

Domaći nisu znali kako da priprete pa je Legija iskoristila takvo izdanje Jagelonije da u 56. minutu preko Kuharčika povede sa 2:0, a konačan rezultat postavio je Dvališvili u 65. minutu iz jedanaesterca. U samoj završnici duela Miroslav Radović je propustio izuzetnu priliku da golom nanese pravu katastrofu ekipi Jagelonije.

Legiju u 27. kolu očekuje meč sezone protiv Leha u kojem će biti domaćini. Meč je na programu u subotu 18. maja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter