0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Lazić: Pobeda u derbiju najbolji putokaz

Objavljeno: 11.05.13 u 12:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pobeda nad večitim rivalom u proteklom kolu Agroživ Superlige sigurno je podigla atmosferu u ekipi Crvene zvezde koja proteklih nedelja nije igrala na nivou koji se od nje očekuje.

„Trijumf u prošlom kolu u derbiju nam je bio mnogo važan sa više aspekata. Pre svega, mislim da smo tom pobedom u značajnoj meri vratili samopouzdanje i dokazali da vredimo. Zasluženo smo savladali Partizan na njihovom terenu, vodilo smo tokom svih 40 minuta i apsolutno kontrolisali dešavanja na parketu i ta utakmica nam je najbolji pokazatelj kako treba da igramo i u nastavku Superlige“, rekao je Branko Lazić za zvanični sajt kluba.

Crveno-beli će učiniti sve da nastave sa dobrim rezultatima i u meč sa Konstantinom ulaze sa etiketom velikog favorita.

„Sve ekipe uvek imaju veliki motiv da igraju protiv nas. Nemaju šta da izgube, ali mogu mnogo toga da dobiju pa igraju rasterećeno. Međutim, naš odgovor bi trebalo da bude veoma agresivna igra u odbrani i jak ritam čime bismo morali da slomimo njihov otpor. U Niš idemo po pobedu, samo tako možemo da valorizujemo trijumf u derbiju. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani i da ćemo to dokazati u Čairu“, zaključio je Lazić.

Duel 10. kola Agroživ Superlige između Konstantina i Crvene zvezde Telekom na programu je u nedelju od 20 časova u dvorani Čair u Nišu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter