0
Evropske lige

Saragosi nisu dovoljna ni dva igrača više

Objavljeno: 10.05.13 u 23:07

Atletico Madrid's Diego Godin from Uruguay, center background,  heads the ball next to Levante's Pedro Lopez, left, and Papa Diop from Senegal, right, during a Spanish La Liga soccer match at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Sunday, Aug. 19, 2012. (AP Photo/Alberto Saiz)

Odigran je prvi meč 35. kola Primere, Levante i Saragosa su odigrali meč bez golova, ali uzbuđenja je bilo. Levante je u 53. minutu ostao sa desetoricom na terenu, jer je isključen Diop, a u nadoknadi vremena je crveni karton dobio i Pedro Lopez.

Međutim, Saragosi nije bio dovoljan ni taj igrač više 37 minuta, a u tih minut, dva kada su imali dva igrača više ništa nisu uradili, pa ostaju u velikom problemu pred nastavak šampionata jer imaju 34 boda i nalaze se na 16. mestu sa samo dva boda više Depotiva koji se nalazi u zoni ispadanja. Levante je bezbedan sa 41 bodom, a izgleda da su prestali da razmišljaju o prodaji mečeva kada je isplivala priča da su pustili La Korunju…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter